INTER GEBOUW

 

Inter Gebouw, de referentie in de Belgische bouwsector, heeft vandaag haar competenties en actiegebied ver uitgebreid.

Inter Gebouw, bouwpromotor, algemene aanneming, afbraak, buiteninrichting en algemene elektriciteitswerken vormen het ruime gamma van activiteiten die in België worden aangeboden.

Inter Gebouw is dynamisch, continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en steunt op de jeugdigheid en het professionalisme van haar hoog gekwalificeerde teams. Wij zetten ons elke dag, samen met onze teams, met passie en oprechtheid in om onze vele klanten zo goed mogelijk ten dienst te staan.

We willen aantonen dat de continue zoektocht naar kwaliteit, de continue verbetering van ons systeem, het beheer van de invloed op het milieu en de risico's op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk, alsook de maatschappelijke aspecten de kern vormen van ons beroep.

Wij beschikken ook over een afdeling Algemene aanneming die de klant zal begeleiden in alle stappen van het bouwproces, tot de overdracht van de sleutels. Als enige gesprekspartner van de projectontwikkelaar, staan wij garant voor een verzorgde dienstverlening en een professionele werfopvolging, zonder verrassingen bij de aankomst.

 
 
   

CONTACT

 

SPRL BVBA INTER GEBOUW

TVA/BTW: BE 0641.777.041


Chaussée de Ruisbroek, 83/3
1190 Forest


Tél: +32 486 562 831


E-mail: contact@intergebouw.be
 
 
   
     
     
  Copyright © 2016 - Inter Gebouw - All right reserved.